OM MIG

Som person er jeg nysgerrig på livets store spørgsmål, empatisk og professionel i mit arbejde. Jeg er uddannet Life & Business Coach og Socialrådgiver.

I en lang årrække har jeg arbejdet med mennesker med mange komplekse problemstillinger og fra alle sociale lag. Mennesker, som blandt andet har været udsat for sygdom, ønsker en ændring i deres livsstil eller har udfordringer i relationer, kærlighed og parforhold.

Min store passion og det, der gør mig rigtig glad i maven, er at være en del af et andet menneskes rejse mod større, indre frihed. At være med til at skabe håb og overbevisning om, at det der kan synes umuligt at ændre, eller komme igennem, er muligt.

Min egen indre rejse er i fortsat bevægelse og udvikling. Mit fokus i dagligdagen er at skabe værdi, nyde og leve mit liv fuldt ud.

Det er mit mål at støtte dig i at få nye indsigter og få modet til at skabe de indre forandringer, der skal til for at du kan skabe det liv, som du drømmer om. Glæder mig til at møde dig!

Baggrund

Certificeret Life og Business Coach, Manning Inspire (2014). Uddannelsen er ICF godkendt (International Coach Federation) og bygger på ICFs etiske regler om den respektfulde, anerkendende tilgang samt tavshedspligt. Accredited Coach Training Program (ACTP).

Er fortsat løbende teamcoach, coach trainer, feedback og certificeringscensor hos Manning Inspire.

Er uddannet Socialrådgiver (2000) og har studeret Ledelse og Coaching på Professionshøjskolen Metropol, København (2012). Tidligere har jeg studeret humanøkologi på Aarhus Universitet. Er vild med at lave sund mad og har taget en uddannelse som helhedsorienteret kost- og ernæringsrådgiver i Boston, USA. Har studeret fransk på Université Libre de Bruxelles, Belgien og er student fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

Har i en årrække arbejdet som socialrådgiver i kommunalt regi, og er nu sideløbende med min private coaching praksis ansat som socialkonsulent i et pensionsselskab.

Jeg bor på Østerbro og er mor til 2 piger.